PARTENERI

Home / parteneri

Mai jos gasiti prezentarea partenerilor proiectului Start Up Antreprenorial:

 • Fundatia Centru pentru Analiza si Dezvoltare Institutională „Eleutheria” (CADI)

  Înfiinţat în anul 2004, Centrul pentru Analiză și Dezvoltare Instituțională „Eleutheria” (CADI) este o fundaţie specializată în programe pentru dezvoltare instituțională, economică și socială. Fundaţia CADI „Eleutheria” realizează proiecte de dezvoltare a resurselor umane, care se desfășoară în diferite regiuni ale țării, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.
  www.cadi.ro

 • Universitatea Romano-Americana

  Universitatea Româno-Americană (URA) este instituție de învățământ superior acreditată, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ. Desfășoară o serie de activități, dintre care poziția centrală este deținută de activitățile educaționale specifice invătământului superior, în conformitate cu obiectivele și cerințele din cadrul Spațiului European al Învățământului Superior și al Cercetării Științifice. Membră activă a AFER și furnizor autorizat de formare profesională continuă (FPC), URA pune un accent deosebit pe activitățile de formare profesională în concordanță cu cerințele pieței muncii.
  www.rau.ro

  Centre de afaceri:
  - Centrul pentru Dezvoltarea Afacerilor și Excelență în Antreprenoriat
  - Centrul pentru Antreprenoriat, Inovare și Dezvoltare Tehnologică

 • Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu

  Universitatea „Constantin Brancuși” din Târgu Jiu a fost înființată în anul 1992, conform Hotărârii Guvernului României nr. 288/01.06.1992. Misiunea ei este de învățământ și cercetare. Are o bogată experiență în programe cu finanțare europeană care vizează regiunea Sud-Vest Oltenia.
  www.utgjiu.ro

 • sC Metodo Studii Consultanta Romania SRL

  SC Metodo Studii Consultanță România SRL este filiala națională autonomă a unui grup internațional de companii, fondat în Vigo, Spania, specializat în oferirea de soluții inovatoare pentru formare profesională, cercetare în domeniul muncii şi protecției sociale, designul și managementul de proiect și dezvoltarea de servicii atât către instituţii publice cât şi către organizaţii private. Filiala a fost creată în anul 2012, având drept misiune dezvoltarea și adaptarea la nivel național a practicilor de succes inițiate și implementate de către compania-mamă la nivel internațional în domenii precum formare şi e-learning, management și implementare de proiect, anchete și analize sociale și de piață.
  Read More